Om Glamsen  |  Program  |  Filer  | Support |  På gång  |  Länkar   E-post till Glamsen


Telofax version 6.3 för Windows 7 och Outlook 2010-2013

Det smarta och enkla leverantörsregistret med koppling mot Microsoft Word eller Telofax egna integrerade kraftfulla ordbehandlare.

Telofax utvecklades från början till ett program som skulle öka möjligheterna för ett byggföretag (entreprenör) att hitta de lägsta priserna på t e x byggmaterial och underentreprenörer. Att ringa runt bland sina affärskontakter kan vara tidsödande och man hinner kanske inte alltid få in så många priser som man önskat.
Genom att använda Telofax på ett smart sätt kan du utan större ansträngning få reda på om dina leverantörer har ett lägre pris på din förfrågan. Ofta är det fler entreprenörer som tävlar om uppdragen, det kan hända att någon av dina leverantörer har lämnat ett lägre pris till en konkurrent. Är de intresserade av att lämna det priset till dig? Självklart är de det! Deras chanser att få leverera ökar om det är fler entreprenörer som känner till deras pris.

Med Telofax kan du enkelt få i väg ett brev, fax eller email till alla dina leverantörer med en fråga om de har något pris för objektet. Det finns även en mängd andra mer eller mindre specialdesignade funktioner för offertprocessen i Telofax. Programmet är mycket enkelt att använda både individuellt och i grupp. Har du redan mallar i Word kan dessa lätt utökas med bokmärken som Telofax kan använda för koppling av registeruppgifter.

 

Naturligtvis finns alla funktioner från tidigare versioner kvar:

Nyheter i denna version:

 

Andra nyheter
Programmet har förbättrats på fler punkter.

 Programframsida


Du kan hämta programmet, installera och prova det. Ange "Demo" som användare så fungerar det med upp till 25 poster.

Hämta programmet för Windows Xp (ca 7Mb)

Hämta programmet för Windows7 (ca 7Mb)

Hämta manualen

Hämta konverteringsprogram för register från AdressReda till Telofax

Föregående sida